AGENDA

15-12-2018
Kerstbingo
Bekijk de volledige agenda

Recepten hoekje

Kipsalade

Ingrediënten

Olie of vloeibare bak en braad

300 gram kipfilet, in stukjes gesneden

Kipkruiden natriumarm

2 bosuitjes

100 ml yoghurtmayonnaise

Naar smaak: uitgeperst teentje knoflook

Bereiding

Bak de stukjes kip rondom bruin. Voeg kipkruiden naar smaak toe en bak nog even mee.

Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.

Meng de kip, mayo en bosui, als de kip wat afgekoeld is.

Voeg naar smaak knoflook toe.

 

Lekker op een broodje met ijsbergsla of in een salade met rucola en stukjes perzik (vers of uit blik). Of als tussendoortje op een toastje of stukje stokbrood.

Succes met koken, als je met liefde kookt smaakt alles lekker! 

NIEUWS

09-12-2018
TV uitzending over dokter Kolff, de vader van de kunstnier
04-10-2018
ATTENTIE VOOR ONZE LEDEN
04-10-2018
Kolff Prijs 2018 voor uitvinders perfusiesysteem donororganen
25-09-2018
Nieuwe nier voor Martin Gaus
Bekijk het volledige nieuws
 
 
 
 
 
  Copyright 2018    -    Website door DigiConcept